Ögonfransförlängning > Remover

Lim borttagning för ögonfransförlängningPå Ashta tillhandahåller vi ett brett utbud av speciella limborttagare för ögonfransförlängning som finns i kräm-, gel- och vätskeformar i flaskor från 15 ml till 20 ml. De är speciellt  formulerade tillräckligt starka för att lösa upp bindemedlet snabbt och enkelt för att tar bort lösögonfransar på nolltid utan att skada ögonen eller de naturliga fransarna.

Limborttagning är en viktig artikel för  en skönhetssalong som erbjuder professionell ögonfransförlängning. Med eget erfarenhet i branschen vet vi hur viktigt det att hitta ett säkert sätt att ta bort ögonfranslim. Vi föreslår att du kollar vår samling av limborttagningsmedel här, i denna kategori, och välja det som  som passar bäst för ditt behov.


Art.nr: E-100
Excellent Krämig Lim borttagning
Excellent Krämig lim borttagning tar helt bort alla lösögonfransar på samma gång utan irritation.

Sätt underögonskydd. Applicera Cream Remover på ögonfransarna. (lämna 1 mm från ögonfrans rötter) Vänta några minuter medan lim upplöses. Ta av förlängda ögonfransar med hjälp av bomullspinne eller en pincett. Rensa naturliga fransar med hjälp av våt bomullstuss.

15ml

Pris: 148.00 SEK
Art.nr: E-102
Premium Eyelash Extensions Lim Borttagning (Gel)
Denna gel tar bort extensions från de naturliga ögonfransar lätt utan några skador.
Bra för känsliga ögon.
Det rekommenderas ett sittande ställning under borttagning. Håll den borta från ögon. Efter borttagningen tvätta ögonen med rent vatten.

15ml


Pris: 128.00 SEK
BACK TO TOP