Ögonfransförlängning > Lim

Ögonfransförlängning Lim

Ögonfransförlängnings Lim är en viktigaste del av procedur och den som måste väljas noggrant. Eftersom kunderna har högsta prioritet, säkerställer vi på Ashta att alla våra lim kommer från kända, pålitliga tillverkare. Vi anser det som vårt ansvar att försäkra att vi erbjuder kvalitetsprodukter som är säkra att använda på ögon. Baserade på teknikers kvalifikation och kundens behov finns det flera lim med olika egenskaper.Ögonfransförlängnins Lim har en optimal hållbarhet i ca. 6-12 månader. För att förlänga hållbarheten rekommenderar vi att förvara limmet svalt (använd kylskåp). Om limmet förvaras i kylskåpet, vänta ca 1 timme före det används. Öppnad lim kommer att behålla sina egenskaper i ca 6 månader. Förvara det väl tillslutet i en Magic Pack, i sval, torr plats..


Art.nr: E-91
Magic Pack för Lim
Förvara ditt Lim i Magic Pack.
The Magic Pack förhindrar att lim egenskaper försämras när det exponeras för luft och ger limmet längre hållbarhetstid. Det håller också viskositeten och limning kraft bättre för applikation. Det rekommenderas att använda Magic Pack om du vill få det bästa resultatet.

Efter användning av lim, ta bort lim rester på munstycket helt och lägg det i Magic Pack med silikagel. Ta bort luft från Magic Pack innan du stänger den.
Förvara den på ett torrt och svalt ställe.

Pris/1stk


Pris: 44.00 SEK
Art.nr: E-92
Klar ögonfrans /øgon bryn lim
Klart typ lim för ögonbryn och ögonfransförlängning . Den har lämplig viskositet, flexibel att applicera extensions. Stor bindning kraft och relativt låg irritation. Bra för proffs.

Volym 5g
Torktid 2 sek
Hållbarhet 6-7 veckor
Viskositet låg
Lukt Måttlig/Låg
Färg Klar


Pris: 180.00 SEK
Art.nr: E-93
ULTRA ögonfransförlängnings Lim
Lim for alla typer av ögonfransförlängning.
ULTRA lim har perfekt viskositet, mindre stark lukt, supersnabb torr hastighet. Förblir elastisk och varar till 7 veckor.
Rekommenderas endast för professionella som kan operera snabbt.

Volym 5g, 10g
Torktid 2 sek
Hållbarhet 6-7 veckor
Viskositet Låg
Lukt Måttlig/Låg
Färg Svart
Färdigheter Proffs

Fri från allergi-och cancerframkallande ämnen.
Magic Pack inkluderat


Alternativ Pris/stk Ant.
  1 stk  
10ml 300.00
5ml 170.00
BACK TO TOP