Permanent Makeup > Bedövning

Bedövning för Permanent Make Up procedur

Att få en tatuering på kroppen kan säkert vara en mardröm för många på grund av smärta. Det spelar ingen roll om du är en stark person eller någon vanlig individ, det gör ont att få en tatuering. Det här är precis när en bedövning kommer in i bilden. En av de främsta anledningarna till att människor inte tatuerar sig är på grund av smärtan i samband med proceduren. Speciellt det gäller kosmetisk tatuering av väldigt känsliga ansikts område. Bedövningen i detta fall är ett måste.  Bedövningen används 20-60 minuter före eller under en session för att ge kunder lättnad under tatueringsprocessen och även uppmuntrar dem att komma tillbaka för mer när de inser hur minimal smärtan är under processen. Ge dina kunder en upplevelse av smärtfri tatuering genom att använda bedövnings produkter som vi erbjuder i vår webbutik som används av många professionella tekniker i branschen. Våra produkter är säkra och kan användas som tillfällig lättnad för smärta och svullnad på grund av tatuering, permanent make up eller för någon annan smärtkänslig procedur.__________________________________Ge tid för bedövning att verka! Om du planerar att utföra behandling som tar längre tid, låt bedövningen sitta längre, upp till en timme. (gäller kräm/gele bedövningar) För att spara din tid ge dina kunder salvan hem i en behållare med så mycket mängd av salvan som behövs. Be kunden att applicera salvan 30-45 min innan bokad tid. Förklara hur han/hon ska göra det. Be att använda plastfolie. Rekommenderas inte att kunden utför det själv om behandlingen skal göras på ögon område. När kunden är redan hos dig, kan du sätta salvan igen för en kort stund före behandlingen. Så klart, om han/hon bor en timme bort från din Salong och måste ta en kollektivtrafik - detta tips är inte det bästa!


Art.nr: PAN17
UNIQUE Liquid Anesthetic
Används före och under procedur.

Anvisning:
Desinficera huden.
Stryka ut läpparna (andra område) med fingrarna, applicera flytande bedövning med bomullspinne .
Applicera upprepade gånger i 2 minuter. Notera tid och vänta 4-6 minuter.

Ett annat sätt att använda flytande bedövning är att lägga en tunn bomullsdyna som är väl impregnerat med flytande bedövning på ett behandlingsområde och låt den ligga i 15-30 min. För ett bättre resultat täcka bomullsdyna med ett plastfilm.
Flytande bedövningsmedel kan användas för ögonbryn, läppar och andra områden. Inte lämpligt för eyeliner eftersom det kan droppa in i ögonen. Använd bedövningskräm i stället.
Tips: Applicera Bedövningen upprepade gånger och ge längre verknings tid för bättre bedövande resultat.


Dominerande ingredienser: Lidokain 6%, Prilocaine

20ml

Pris: 386.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PAN13
Läpp Bomullsdynor
Bomullsdynor används för att applicera flytande bedövningsmedel på läpparna.

Tunn lager av bomull passar perfekt till läppform .
Tips: skär en dyna i två delar för att använda till ögonbryns bedøvning.

50stk / påse.


Pris: 48.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PAN19
J-PRO Bedövning
Krämiga bedövningsmedel speciellt framtagen för att lindra smärta och obehag som upplevs under Tatuering, Permanent makeup, Piercing, Laser borttagning av tatuering eller vaxning.
Icke-fet, vattenbaserad.

Ingredienser: Lidokain 5%, prilokain 1%, krämbas.

10ml/tube
Pris: 188.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PAN07
Eye Anesthetic Cream
“Eye Anesthetic cream”
är speciellt framtagen för att applicera på ögonlockets området.
Den kan också användas på ögonbryn, läppar och andra delar av kroppen.

Huvudingredienser: 5% lidokain, 5% prilokain och 3% bensokain

Förpackning: 10g/tube


Pris: 188.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PAN09
Super Numb Anesthetic
Denna krämiga bedövningsmedel är speciellt framtagen för att lindra smärta och obehag som upplevs under tatuering, Permanent makeup, piercing, laser borttagning av tatuering eller vaxning.
Icke-fet, vattenbaserad.

10ml/tube


Pris: 188.00 SEK (Exkl.moms)
Art.nr: PAN01
TAG # 45 Gel Bedövning
TAG # 45 Klar Lokalbedövning Gel
hjälper till att kontrollera ont och svullnad och skall appliceras i mitten av proceduren på bruten hud. Denna produkt innehåller 4% lidokain och epinefrin och ser till att dina kunder inte behöver lida via en lång procedur.

Används för: tatuering, permanent kosmetika.30ml flaska


Pris: 308.00 SEK (Exkl.moms)
BACK TO TOP